قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

۸ نفر از عاملان حادثه قتل هولناک پارک دباغیان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری ۸ نفر از عاملان درگیری منجر به قتل در پارک دباغیان بندرعباس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان امروز خبر بیان داشت: در پی اعلام درگیری دسته جمعی منجر به قتل از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در یکی از پارک‌های شهرستان بندرعباس، بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کارقرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان جرایم جنایی پلیس آگاهی استان با تشکیل اکیپی به محل حادثه پارک شهید دباغیان اعزام که در تحقیقات میدانی صورت گرفته مشخص شد تعدادی تبعه خارجی با چند نوجوان ایرانی درگیر شده و در این درگیری نوجوان ایرانی در اثر ضربات چاقو مجروح و ضاربین از محل متواری و فرد مجروح نیز به بیمارستان منتقل و به علت شدت خونریزی در بیمارستان فوت کرده است.

این مقام انتظامی هرمزگان اظهار داشت: با تلاش ماموران دو مظنون تبعه خارجی که سابقه پرسه زنی مداوم و مصرف مواد مخدر در پارک را داشتند دستگیر و تحت بازجویی قرار گرفتند که با بهره گیری از شیوه‌های پلیسی ۶ نفردیگر از متهمان که در درگیری حضور داشتند شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های فنی به عمل آمده به شرکت در نزاع دسته جمعی و درگیری با مقتول اعتراف کردند که در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک دستگاه گوشی تلفن همراه آیفون مقتول که در زمان درگیری از وی سرقت شده بود کشف شد.

این مقام انتظامی استان بیان داشت: با اقدامات گسترده فنی و اطلاعاتی، از بین متهمان قاتل اصلی که با ضربات چاقو اقدام به قتل مقتول کرده بود شناسایی و در تحقیقات به عمل آمده صراحتا به جرم خود اعتراف کرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر